divendres, 26 d’abril del 2013

Les Voladores (tardor-hivern)


Son tot un clàssic de la temporada tardor-hivern, imprescindibles per fer la recuperació dels entrenaments i competicions.

Gràcies al seu amortiment, calidesa i la suavitat que dóna "l'upper", son ideals per fer maratons de pel·lícules de més de 5 hores (llàstima que el Tour de França siga al juliol, perquè serien ideals per seguir les etapes, sobretot les de alta muntanya). La sola té un bon "grip"que s'agafa al terreny acabat de fregar sense gaires problemes, això permet poder fer els treballs de la llar a la perfecció. El seu pes amb la talla 47, tot i els reforços que té, és de 300 gr. fet que propicia que les sortides a l'escala o al pati siguen més agradables (depenent de la temperatura recomane portar uns mitjons apropiats.). A més, aquestes voladores s'adapten a qualsevol tipus de petjada, sigues neutre, pronador o supinador, sentiràs sempre comoditat al calçar-te-les. La durabilitat d'aquestes sabatilles és sorprenent, de normal pot aguantar de 3 a 4 temporades (5 estirant molt).

Conclusions:

Voladores ideals per recuperacions d'esforços, estar per casa i sortides esporàdiques a l'exterior. Apropiades per usuaris de tota classe de pes i petjada.

VALORACIÓ
Amortiment: 7
Estabilitat: 8
Duració: 10
Flexibilitat: 10
Adherència: 8
Impermeabilitat: 6
Transpirabilitat: 6
Pes: 8
Preu: 10
Mitjana de valoració: 8,11

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada